CUINA CENTRAL TAULÍ

L’objecte del projecte és la reforma de la cuina general del Parc taulí, ubicada a la planta semi soterrani de l’edifici Taulí, on es troba actulament la cuina d’aquest edifici, ampliant aquesta cuina, i el menjador laboral existent.
La reforma preten unificar les 2 cuines existents (Albada i Taulí) per tal d’optimitzar recursos i modernitzar-ne les instal·lacions incoporant la cadena de fred a la cuina. A més es crearan 2 circuits de circulació, per tal de separar l’entrada de mercaderies en un passadís independant al de distribució del menjar. La linea de producció es produeix en cadena procés de preparació, cuina, emplatat, regeneració i servei de menjar, de tal manera que els aliments no poden “tornar enrera”.

DATA: 2011- 2014
OBRA NOVA: 1.860,40 m2
PRESSUPOST: 2.626.446,82€
PROMOTOR: Corporació Sanitària Parc Taulí