CAP SALOU

Hospital lleuger, Salou  
El projecte contempla l’ampliació del centre sanitari existent. La proposta contempla mantenir un caràcter unitari entre ambdós. Es conserva al màxim el número de recintes existents de manera que tot el nou programa es concentra en l’ampliació. L’accés principal es manté des del mateix carrer que actualment connecta directament amb el vestíbul que es el gran distribuïdor entre els recintes existents i els nous. D’aquesta manera no es produeixen circulacions creuades per anar als diferents serveis. Tanmateix aquesta continuïtat es trasllada a les façanes on s’utilitza el mateix tipus de material per generar les noves façanes. En tot el centre s’aniran disposant un conjunt de lluernaris que ressegueixen les circulacions i generen uns recorreguts característics. Foundlenertile . Tanmateix passarà amb els patis entre serveis que permeten controls de llum i continuïtat espaial en els recintes específics que donen a ells.   Data:  2008-2010 Obra ampliació:         4.765 m² Pressupost:  5.022.492 euros Promotor:       Catsalut Constructor: DRAGADOS